Fit-Plus

Ik ga graag naar Fit-Plus omdat ik daar op een aangename manier, samen met anderen en onder prettige leiding, aan mijn conditie kan werken.

Joop

MBvO: waar verantwoord sporten en gezelligheid hand in hand gaan.

Cees

Ik vind Fit-Plus prettig, omdat ik op eigen niveau aan mijn conditie kan werken zonder me een kneus te voelen.

Marijke

Een gezellige club om fit te blijven.

Rob

Groep Fit-Plus

Tijdens de lessen werken we aan het versterken van je spieren, wat essentieel is voor een gezond en actief leven. Door regelmatig deel te nemen, bouw je kracht op, verbeter je je balans en verhoog je je conditie. Dit maakt dagelijkse activiteiten gemakkelijker en helpt blessures te voorkomen.

De lessen worden begeleid door muziek, wat een leuke en motiverende sfeer creëert. Iedereen sport op zijn of haar eigen niveau, waardoor de lessen toegankelijk zijn voor iedereen, ongeacht fitheidsniveau of ervaring. Zelfs mensen met chronische gewrichtsaandoeningen kunnen profiteren van de Fit Plus lessen, omdat regelmatig sporten kan helpen de pijn te verminderen en het welzijn te verbeteren.

Er is een sterke sociale component waarbij deelnemers samen koffie drinken, vriendschappen opbouwen en naar elkaar luisteren. Dit zorgt voor een ondersteunende en gezellige omgeving waar iedereen zich welkom voelt.

Sluit je aan bij de Fit-Plus les en ervaar de voordelen van een sterkere en gezondere levensstijl. We kijken ernaar uit je te verwelkomen en samen te werken aan jouw gezondheid!


Lesgeld: € 140-  voor 40 lessen van 1:15 uur.


Woensdag 10:00 – 11:15 uur inclusief koffie drinken.

Wilt u meer weten over (gedeeltelijke) vergoeding van het lesgeld, ga dan naar de pagina Vergoeding lesgeld

Voor informatie e-mail of vraag het via de aanmelding:
mbvozoeterwoude@gmail.com

Instructrice

Zillah Heij
– woensdag 9.00 – 11.00 uur
in De Klaverhal.

Zillah Heij

(meer over Zillah)

Locatie

De Klaverhal

Hondsdrafweg 1

2381 BZ Zoeterwoude

071 580 2427